Va stam la dipozitie pentru incheierea oricarui tip de asigurare!

Asigurare CASCO

Asigurarea CASCO este o asigurare facultativa care va protejeaza autovehiculul impotriva furtului sau al altor eventuale daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca sunteti responsabil sau nu de producerea acestora.

Asigurare CALATORIE

Cand pleci la drum este important sa fii asigurat! In afara tarii, costurile serviciilor medicale sunt foarte ridicate. Preturile asigurarilor de calatorie variaza in functie de tipul asigurarii, destinatia si durata calatoriei. Esti in siguranta in orice destinatie!

Asigurare LOCUINTA

Asigurarea locuintei este obligatorie prin lege pentru riscurile de baza, dar se poate opta pentru mai multe riscuri asigurate optand pentru o asigurare facultativa de locuinta. Polita de asigurare obligatorie a locuintei se numeste polita PAD si este emisa de catre asiguratorul PAID.

Asigurare MALPRAXIS

Asigurarea Malpraxis va ajuta sa platiti eventualele despagubiri ce vi se vor solicita in cazul unor greseli/neglijente ce pot aparea pe parcursul desfasurarii serviciilor specializate. Malpraxisul se poate asigura cu toate ca este considerat o eroare profesionala generatoare de pagube!

Asigurare RASPUNDERE CIVILA FATA DE TERTI

Esti administratorul unei societati si executi lucrari la terti? Asigura-te pentru orice posibila paguba produsa acestora. Protejeaza-ti afacerea incheind o polita de Raspundere Civila!

Asigurare CONSTRUCTORI

Daca ai o societate de constructii – montaj, iti poti asigura utilajele de constructii si echipamentele specifice impotriva riscurilor ce pot aparea in timpul activitatii acestora pe santier.

Pentru alte asigurari si oferte personalizate CONTACTEAZA-NE !