Asigurare CASCO Ieftina

Despre asigurarea CASCO

Din ce in ce mai multi conducatorii auto nu-si mai achizitioneaza o asigurare auto CASCO, deoarece cel mai des cauta un Casco Ieftin sau considera ca sunt destul de atenti in trafic, astfel incat nimic rau nu li se poate intampla. Sunt insa situatii in care nu mai te poti ascunde de consecintele unei furtuni puternice si un accident auto poate avea loc. Asigurarea CASCO este conceputa pentru situatii exceptionale si este destinata protectiei propriului autovehicul in caz de avarii, accidente sau furt pe teritoriul Romaniei. Aceasta acopera un spectru larg de incidente care duc la modificarea/distrugerea unor parti ale masinii personale sau a echipamentelor din interiorul acesteia dar si avarii provocate de furtuni puternice, incendii, explozii, cutremure sau alunecari de teren. Copaci prabusiti la pamant, autorisme grav avariate cu geamuri sparte si tabla indoita, strazi inundate. Acesta este bilanţul unei furtunii puternice de cele mai multe ori si desi dureaza doar cateva minute, este destul cat sa dea batai de cap multor posesori de autoturisme fara asigurare CASCO. De asemenea, asigurarea Casco va asigura despagubirea in caz de furt sau a tentativei de furt daca s-au produs avarii autovehiculului dumneavoastra. Asigurarea CASCO face parte din categoria asigurarilor auto si spre deosebire de polita RCA care este obligatorie, asigurarea CASCO este facultativa. Daca RCA-ul despagubeste daunele care sunt produse unei terte persoane, asigurarea CASCO se incheie pentru masina proprie.

Cum obtinem o asigurare Casco Ieftina si ce reprezinta aceasta?

Hmmm, un raspuns pe care ti-l oferim in randurile ce urmeaza...Pretul unei polite de asigurare Casco creste odata cu riscurile acoperite, vechimea autovehiculului, dar si in functie de varsta, frecventa utilizarii autovehiculului, locul in care se circula frecvent, in mediul urban sau rural, dar si tipul autovehiculului. Un autoturism sport sau un autoturism folosit de obicei in mediul urban sau in zone cu risc ridicat de accident intra intr-o categorie de risc mai mare si practic nu mai putem discuta de un Casco ieftin, costurile cu aceasta asigurare fiind mai ridicate. Societatile de asigurari ofera mai multe tipuri de avantaje, cum ar fi posibilitatea extinderii politei in afara tarii, tractarea masinii in caz de accident, Casco ieftin sau asistenta non-stop. Se poate oferi o reducere substantiala soferilor prudenti si cu dosare de dauna goale sau celor care au avut putine antecedente. Suma de bani platita de asigurat pe baza stipularilor contractuale, in momentul in care aveti nevoie de despagubiri din partea asiguratorului, este calculata si in functie de istoricul soferului. Dar chiar si in cazul unui istoric bun, daca se beneficiaza de Casco ieftin, dar se inregistreaza daune semnificative, asigurarea CASCO pentru anul urmatorul va creste substantial. Ca si in cazul unui RCA ieftin, exista calculatoare online care ofera posibilitatea de a alege un Casco ieftin.

Incheie o Asigurare CASCO Ieftina!

Asigurarea CASCO va protejeaza propriul vehicul de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca sunteti responsabil sau nu de producerea acestora !

Alege Casco Perfect Cover

CASCO la pret de RCA

Asigurarea Casco Perfect Cover se adreseaza exlusiv persoanelor fizice, are o suma asigurata unica de 45.000 de lei si este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

  • Vechimea pana la 15 ani, persoane fizice;
  • Produs de prim risc, suma asigurata unica de 45.000 de lei;
  • Valabilitate doar pe teritoriul Romaniei;
  • Nu se aplica fransize;
  • Riscuri acoperite: accidente auto, caderi de corpuri, fenomene atmosferice si calamitati naturale, furt total;
  • Fara inspectie de risc;
  • Individual sau la pachet cu polita RCA;
  • Prima Casco Perfect Cover egala cu prima RCA la SAR City Insurance SA, valabila la data generarii ofertei;
In cel mai scurt timp posibil iti trimitem cele mai bune oferte la asigurarea CASCO pentru masina ta !

OFERTARE RAPIDA

Primesti oferte CASCO de la toti Asiguratorii si alegi asigurarea si tariful pe care îl dorești !

PRETURI MICI

Ai nevoie de asigurare CASCO dar nu poti achita integral ? Opteaza pentru plata in 12 Rate !

PLATA IN RATE

In cazul in care ai un incident, te putem indruma pentru solutionarea dosarului de dauna !

CONSILIERE DAUNA

Asigurare CASCO Personalizata !

Pentru oferta CASCO personalizata, va rugam sa ne trasmiteti urmatoarele documente:
– copie talon
– copie CI propietar / CUI Societate

Important: Datele si documentele vor fi transmise doar dupa aprobarea Politicii de confidențialitate.

Ai nevoie de ajutor?

Scrie-ne oricand doresti pe e-mail contact@polita-rca-ieftina.ro sau ne poti contacta telefonic de luni pana vineri 09:00 – 17:00 si te ajutam cu drag!

RCA Ieftin Asirom
Cel mai ieftin RCA Generali
Asigurari RCA ieftine City Insurance
RCA Online Omniasig
Asigurare Casco Ieftin Gothaer
RCA Auto Allianz
Ieftin RCA Groupama
Asigurare RCA ieftina Euroins
Calculator Online RCA Uniqa
Asigurare Casco Ieftin ERGO