Asigurare pentru constructori

Asigurăm tot ce construiești

Suntem alături de constructori cu asigurări dedicate !

Dacă eşti antreprenor, vei găsi extrem de utilă această asigurare, care acoperă pagubele materiale si răspunderea constructorului în legătură cu lucrarea pe care o execuţi.

Dacă ai o societate de construcții – montaj, îţi poţi asigura utilaje de construcţii (schele, macarale, utilaje pentru amenajarea terenului, utilajele de compactare, compresoare, generatoare, transformatoare etc.) şi echipamentele specifice împotriva riscurilor ce pot apărea în timpul activităţii acestora pe şantier.

Asigurare pentru constructori si dezvoltatori proiecte imobiliare

Multi investitori si antreprenori solicita asigurarea lucrarilor de constructii pentru a se proteja de pierderi aparute ca urmare a producerii unui eveniment neplacut pe santier. Domeniul constructiilor este plin de riscuri si evenimente nedorite. Pentru a te putea concentra pe dezvoltarea proiectului tau, Desmo Protect Constructii ofera protectie prin asigurari specifice domeniului constructiilor.

Ce asiguram

Cu Desmo Protect Construct se pot asigura lucrarile de constructii sau de reabilitare pentru proiecte civile (rezidentiale, industriale, infrastructura rutiera si feroviara, birouri, baze sportive etc)

Riscuri acoperite

Pagube materiale la proiectele de constructii in executie.

Daune provocate tertilor in timpul lucrarilor de constructii.

Pagube produse echipamentelor si utilajelor, distrugere sau furt.

Cheltuieli de curatare a resturilor ca urmare a unei daune.

Societatile de constructii, isi pot asigura utilajele si echipamentele impotriva riscurilor ce pot aparea in timpul activitatii pe santier. Utilajele sunt asigurate indiferent daca sunt in repaus sau utilizare ori in folosinta tertilor. Asigurarea este valabila pe orice santier din Romania sau Uniunea Europeana, fara sa fie necesara localizarea utilajului.

Riscuri acoperite: operare incorecta, pagube provocate prin eroare umana sau neglijenta, furt sau acte de talharie, coliziuni, deraieri, catastrofe naturale, incendiu, explozie etc

Oferim asistenta

Daca te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, iti oferim asistenta in vederea completarii si depunerii dosarului de dauna, de asemenea iti oferim informatii legate de documentele necesare dar si centrele de constatare.

Pentru alte informatii si oferte personalizate va rugam sa ne contactati.